Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Cash w Last Chaos World Bez grania.

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawiam wam poradnik mojej produkcji jak Mieć cash bez grania w Last Chaos World!! Polecam!!

http://www.youtube.com/watch?v=OgbEwJM6nlA

OR

Dzięki :-) więcej na moim kanale :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Ładnie :-) dla zielonych mógłbyś dopowiedzieć tylko, jak wyłączyć grę żeby postać została online. Oczywiście łapka i subek poleciał, chyba zacznę tam z Wami grać :-)

UP:

TuT nagrywany jest do tego serwera:

http://worldofc.de/home

Jednak myślę, że to będzie działać wszędzie tak gdzie jest opcja zarabiania cashu za czas spędzony w grze.

Opublikowano

Na filmie widać, że WoC.

jestem na tel, a mam taki zasieg mega wolny, ze sb odpuscilem.

i dlatego pytalem.

Opublikowano

Dziś dogram film jak zostawić postać w tym stanie :-)

ja mam Cały dzień :P

od wczoraj i 2.300k Mam Cash xD

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Inne narodowości też znają ten motyw ? Czy Wy to wymyśliliście ? Fajnie, jeśli Polacy mieli by to dla Siebie, może w końcu jakiś DCS albo MCS na lepszym privie Nasz :)

Opublikowano

LoL to jak krótko na Generic gram bo nie doczekałem się :P

a co do tematu to nie moge, zawiesić postaci ;/ zamykam gre w procesach, i rozłączam neta - ani to ani to nie daje oczekiwanego efektu .

Opublikowano

Witam dziś przedstawiam wam poradnik mojej produkcji jak Mieć cash bez grania w Last Chaos World!! Polecam!!

http://www.youtube.com/watch?v=OgbEwJM6nlA

OR

Dzięki :-) więcej na moim kanale :-)

jeszcze napisz jak doprowadzić do takiego stanu =) jeśli umiesz oczywiście =)

Opublikowano

Różnie to bywa z tym procesem osobiście robię to kilka naście razy zobaczcie np jak nie możecie niech ktoś was dednie np na PVP albo lagi że macie DC to najczęściej działa a o lagi bardzo latwo ściągajcioe coś i macie DC

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Nie udało mi się próbwałem x razy :-) no nic nie będę sie poddawał, włączyłem z 10 x pobieranie i LC przy necie (radiówce) 2 mb nie było DC - , -

Opublikowano

Szkoda komputera, to działa jak rozłącz neta i wyłącz gre w procesach za pomocą menadżera zadań.

Opublikowano

o widzisz znalazłeś sposób xD innym pomogłeś xD

Szkoda komputera, to działa jak rozłącz neta i wyłącz gre w procesach za pomocą menadżera zadań.

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Nie to co ja napisałem nie działa, próbowałem tak sporo razy, do tej pory żadnego konta nie zbugowałem :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dokładnie ja nie gram na koncie mam ponad 2K cash więc ktoś chce moje konto to pisać :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...